ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας, με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια, έχει σκοπό να παρέχει τις καλύτερες τροφές για τον άνθρωπο αλλά και να αλλάξει όσο είναι δυνατό τις διατροφικές του συνήθειες προς το καλύτερο.

Με σεβασμό στην παράδοση και στον άνθρωπο, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό καθώς και με επιστημονικές ομάδες διατροφολόγων, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, με βάση τους ξηρούς καρπούς και σπόρους. Και φυσικά συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στη γεύση, στην αγνότητα των συστατικών μας, στην υψηλή θρεπτική αξία, στην ποιότητα και στην ποικιλία.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων αλλά και με την εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογικά μεθόδων για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, γεύσης και διατροφικής αξίας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Γιατί γνωρίζουμε πώς να επεξεργαζόμαστε τους ξηρούς καρπούς στις πιο ήπιες συνθήκες, για να βελτιστοποιούνται τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά και τα πλούσια διατροφικά τους οφέλη. Γιατί ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μέσα από έναν άρτιο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, υψηλών προδιαγραφών. Και βέβαια γιατί επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες σε συνεργασία με τους πιο έμπιστους προμηθευτές, που έχουμε ξεχωρίσει με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Η ΕΡΕΥΝΑ

Η διατροφή και μάλιστα η σωστή και βελτιστοποιημένη διατροφή είναι ένας επιστημονικός τομέας που δεν μπορεί να μένει στάσιμος. Γι’ αυτό επενδύουμε πολύ και πιστεύουμε στην έρευνα. Έτσι, εμπιστευόμαστε την έμπειρη επιστημονική μας ομάδα R&D, που έχει πολυδιάστατη γνώση για τα τρόφιμα, τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες των καταναλωτών. Αυτοί είναι οι διακεκριμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες που μας βοηθούν να καινοτομούμε και πάντα να πηγαίνουμε μπροστά.